Landbrugsmesser

valg af fences og hegn til landbrugOveralt i hele Danmark, bliver der hvert evigt eneste år, afholdt en stor mængde landbrugsmesser, som f.eks den kendte Agromek messe i Herning hvor du finder alt lige fra landbrugs maskiner, hegn til kreatur, nyeste viden til gødning og meget mere. Alle disse messer har et eller andet sjovt over sig som henvender sig til alle. Disse messer har altid en masse forskellige aktiviteter, som man helt klart bør overveje at deltage i, da man kan få rigtigt mange sjove timer med familien ud af sådan en dag på landbrugsmesse. Helt uden, at det koster en større formuer, som mange andre af disse aktiviteter tit kan komme til at koste.
F.eks kan du for det meste se på en masse heste, køer, grise, maskiner og meget andet sjov, på denne form for messe, hvilket gør det utroligt attraktivt på dig, som landmand eller blot besøgende med interesse for landbrug eller maskiner. En af de største messer vi har her i Danmark er Agromek messen som hvert år tiltrækker over 5.000 besøgende. Du kan læse mere om denne messe her på danfoil.dk eller agromeks egen messe.

Grunden til, at du som landmand bør tage til en landbrugsmesse eller to engang imellem er så simpel, som noget kan være. En landbrugsmesse giver dig nemlig den absolut bedste mulighed for at finde nye metoder til at køre dit landbrug, hvilket kan hjælpe dig med at øje din indkomst og effektivitet. Dette kan i sidste ende give dig en masse gode ekstra kroner på kistebunden, samt en masse ekstra tid, som du kan bruge på din familie og dine venner i stedet for i stalden, som jo ikke er nær så sjovt (i hvert fald ikke, hvis du spørger mig eller mine bekendte, som driver deres eget landbrug. Et landbrug er jo et arbejde og et sådant fysisk hårdt arbejde, er aldrig så vanvittigt sjovt. I hvert fald ikke så sjovt, at nogle af os, gider at bruge en masse ekstra tid på det, hvis vi i stedet for, kan tage til landbrugsmesse og finde en masse ny inspiration, som måske kun koster os få tusinde kroner at føre ud i livet, men derimod sparer os for en masse arbejde.)
Selv på moderne landbrugs messer som Agromek finder vi en masse teknologi, som f.eks. business intelligence systemer til bedre optimering af landbrug.

At slippe for dette arbejde, har også fordelen, at din ryg ikke tager nært så meget skade af, at blive brugt til landbruget. Dette betyder, at du ikke ender ud med at gå i en vinkel, som minder mest om en ret vinkel (dvs. 90 grader). Dette er i hvert fald efter min mening, klart en fordel, som man bør tage med i sine overvejelser.

briketterHvis du kommer fra en storby og ikke rigtigt har været så meget på landet selv eller endnu ikke har fået vidst dine børn, hvor mælken den kommer fra. Så er en landbrugsmesse også for dig, en super god løsning. Her kan du nemlig vise dem alle de køer, grise og andet sjovt, som du har lyst til. Derudover er der mange aktiviteter, som også byboer sagtens kan være med til og finde sjove, da ikke alt er så gammeldags ved en landbrugsmesse som Agromek messen, som nogle går og tror. Gå ind bag et hegn og se mange af de små grise eller kalve, det er altid en oplevelse værd hvis man kommer fra byen. Du finder til tider også nogle gode tilbud på briketter og brænde på disse messer, så hvis du har et problem med varmeregningen, kan det også være en grund til at besøge messen.
Hvis du slet ikke er til det med at klappe en ko og være ved at vade i en hestepære. Så er du stadigvæk meget velkommen på en landbrugsmesse. Du kan nemlig også tage til diverse foredrag, som fortæller meget mere om forskellige strategier, som er fornuftige at kende til, hvis man skal drive ejet landbrug eller har noget med fødevarebranchen at gøre i sin dagligdag!